Udda Toner

Läsarkommentarer

Snart en månad sedan vår första publicerade spänningsroman GREAT PLAINS såg dagens ljus. Här några kommentarer från läsare:

"en riktig bladvändare och spännande!!! Kusligt aktuell."

"Vilken suverän bok"

"Älskar den - stilen, språket, världen du byggt upp. De kluriga karaktärerna."

"Roligt och precist språk! "

Boken finns att köpa antingen här på vår hemsida, eller via den bokhandel /nätbokhandel du önskar.

Ny bok på gång

Reorientering
En ny bok ser snart dagens ljus. Udda Toner ger ut en inspirationsfaktabok om konstnärlig process. Författaren Susanne Rosenberg skriver i förordet:

Utan att jag riktigt var medveten om det så hade jag en samling tankar, metoder, idéer om konstnärlig process baserad på mina egna våndor och med inspiration från egna och andras tankar…

…som kunde samlas till en inspirationsfaktabok. Med en blandning av handfasta metoder att pröva, andras funderingar till hur konstnärliga idéer utvecklas och tar form, tankar från författarens egna lyckade och frustrerande konstnärliga processer genom åren och andras beprövade metoder blir det en bok att använda och vända åter till.

Boken utkommer preliminärt i slutet av augusti 2020.

Exempel på innehåll:
  • Den sköra tråden av en konstnärlig idé
  • Pomodoro
  • Flow
  • Rutiner
  • Vad inspirerar mig?

Live på Facebook

https://www.facebook.com/susanne.rosenberg.9/videos/10214160576727822/?t=35

Högläsning

Välkommen till release på Facebook på fredag 3 juli kl 19:00 - då livesänder Susanne Rosenberg och läser början på boken. Välkommen.
Specialpris på boken 120:- kan beställas här från webbsidan 3-4 juli. Därefter är priset 149:- Frakt ingår.En spänningsroman!

En ny bok är publicerad av Udda Toner. Susanne Rosenbergs första spänningsroman.
"Analytikern Kassandra dras in i en vindlande historia som tar henne från Bohuslän till huvudstaden i ett intrikat mys- terium som sträcker sig från amerikanska prärien till finska Karelen. Det blir en ödesmättad kamp mot klockan där den udda Mikros Nilssons bevakning av rörliga GPS-punkter kanske kan ge svar på frågan om vad som är »The Real Thing«.

En historia om oändlig girighet, bioterrorism och amoralisk ondska. Men också om lek med identitet och förväntningar, poesi och magi."
beställ den här eller via AdLibris och Bokus.

updated website!

Välkommen att botanisera på vår uppdaterade hemsida!
Welcome to our updated website! Enjoy