Udda Toner

Folksång 100 och Landskapsspelet

Äntligen finns både Folksång 100 och Landskapsspelet att köpa från vår hemsida. Vill du komma igång med övningen? Vill du lära dig visor från hela landet? Här är materialet för dig. specialpris över jul och nyår är 250:- för båda!

Eva Erikssons visor

Inspirerade av uppdraget att ge ett #folkporträtt av vissångerskan Eva Eriksson har det fina lilla häftet "Visor efter Eva Eriksson" kommit till. Tolv visor med noter, texter och information om visorna. Dessutom ett inledande kapitel om Eva Eriksson och hennes visor och sångsätt.Kassar!

Nu finns de populära kassarna att införskaffa. Kolla i shopen.
SVAMPkasse

Läsarkommentarer

Snart en månad sedan vår första publicerade spänningsroman GREAT PLAINS såg dagens ljus. Här några kommentarer från läsare:

"en riktig bladvändare och spännande!!! Kusligt aktuell."

"Vilken suverän bok"

"Älskar den - stilen, språket, världen du byggt upp. De kluriga karaktärerna."

"Roligt och precist språk! "

Boken finns att köpa antingen här på vår hemsida, eller via den bokhandel /nätbokhandel du önskar.

Ny bok på gång

Reorientering
En ny bok ser snart dagens ljus. Udda Toner ger ut en inspirationsfaktabok om konstnärlig process. Författaren Susanne Rosenberg skriver i förordet:

Utan att jag riktigt var medveten om det så hade jag en samling tankar, metoder, idéer om konstnärlig process baserad på mina egna våndor och med inspiration från egna och andras tankar…

…som kunde samlas till en inspirationsfaktabok. Med en blandning av handfasta metoder att pröva, andras funderingar till hur konstnärliga idéer utvecklas och tar form, tankar från författarens egna lyckade och frustrerande konstnärliga processer genom åren och andras beprövade metoder blir det en bok att använda och vända åter till.

Boken utkommer preliminärt i slutet av augusti 2020.

Exempel på innehåll:
  • Den sköra tråden av en konstnärlig idé
  • Pomodoro
  • Flow
  • Rutiner
  • Vad inspirerar mig?