Udda Toner

Att skapa en ny hemsida

Som tidigare sagts och som ni återkommande besökare märker så håller vi på med en ny hemsida. Det fantastiska med att skapa en hemsida är att det är är möjigt att ändra hela tiden, det är uppdaterbart. Men det är också ett av problemen.

Först var den nya hemsidans bakgrund illgrön - som en hommage till den gamla som var lite gulgrönaktig. Men efter att ha testat den nya ”looken” några utvalda personer så blev det tummen ned- för mycket Illgrön helt enkelt - Så nu är den svart (med lite diskreta grå blommor och droppar).

Sedan var det detta med ”banners” som kan ligga på varje sida. Det finns många möjligheter att skapa nya sådana och att använda egna foton till det. Själv är jag förtjust i några skärgårdsbilder som jag tog en tidig morgon när det var så där stilla som det bara kan vara just kl 07:00 en tidig höstdag. T.ex. denna
stämmning i skärgården
Men efter att ha testat hemsidan på min svåger (som inte håller på med musik) och som genast sa ”Ja, det var ju jättesnyggt - men man fattar inte vad Udda Toner är” så har jag fått tänka om. Så just nu innehåller de olika sidorna ”banners” med alla möjliga (och kanske omöjliga?) associationer till musik, som jag får för mig stämmer med Udda Toners själ. Få se vad jag får för reaktion på det. Men sista ordet är inte sagt, och behöver ju inte vara det heller eftersom jag med ett enkelt klick kan byta ut!

Men slutligen - och viktigast - hur får man till vad sidorna skall innehålla? Mer om det senare.
RapidWeaver Icon

Made in RapidWeaver