Udda Toner

Out of time and country

Äntligen känns det som om vi har sjösatt projektet 'Out of Time and Country' på riktigt. Det som började som en idé hos producenten Todd Garfinkle för ett och ett halvt år och som sedan blev till en skivinspelning i den lilla medeltidskyrkan i Nevian, södra Frankrike har nu äntligen kommit ut på skiva.

Vi har dessutom spelat konserter i både Paris och Stockholm och haft riktiga ”skivsläpp” både där och här! I tidningen LIRA har vi fått en fin recension av konserten.

Vi började detta projekt med en skivinspelning utifrån en idé och helt utan att känna varandra, inte alltid den enklaste vägen, men definitivt den mest spännande. Nu när vi spelat tillsammans i två intensiva veckor känns det som att vi vill göra det mera och att detta bara är början. Vi satsar på turné nästa sommar och höst i mellaneuropa och Sverige.

Tills dess gläder vi åt vår nya skiva, döpt redan dagen efter att inspelningarna blivit klara av Organettospelande Christophes mamma som sa efter att hon hört ett spår - This is music out of time and country!
RapidWeaver Icon

Made in RapidWeaver